Akke van der Want – van der Weij

Ik ben Akke van der Want-van der Weij. Ook ik ben gelukkig getrouwd en heb er 3 bijzondere kinderen bij gekregen.

Mijn werkende bestaan loopt via vormgeving, communicatie, interieur en kunstzinnige therapie, nu naar van alles. Zo werk ik momenteel ook bij ouderen thuis, ontwikkel ik ansichtkaarten of schilder een portret.

Binnen The Alignment Technique-organisatie (TAT) hou ik me bezig met de structuur en praktische zaken. Met communicatie en vormgeving. Ik heb mee gewerkt aan het boek door de tekeningen te maken en mee te doen in de oefeningen en omschrijvingen te ‘proeven’. Verder ben ik al 30 jaar bezig met (lichaams-) bewustzijn en onderzoek/ontwikkeling. Ik ben blij met TAT; vind het helder, bondig en makkelijk uit te voeren.

Nu DOEN !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *