MELINDA

Bang om een presentatie te geven voor een grote groep

Melinda was een klant van mij uit Amerika, een zogenaamde ‘transformational leader’, die tijdens haar presentaties mensen inspireert om hun passie te voelen en hen begeleidt in een proces om hun doelstellingen te ontdekken.

Melinda was op weg naar het bereiken van grotere groepen mensen over de hele wereld, maar ze voelde zich toch enigszins ongerust over het nemen van de volgende stap. Als spreker stond ze op het punt haar bereik uit te breiden van 500 naar 1000 mensen. Voordat ze op het podium kwam, paste ze Move 1 van The Alignment Technique toe om in haar lichaam te komen, helemaal aanwezig te zijn en in het moment. Dit duurde ongeveer 30 seconden. Ze was niet langer in de toekomst of in het verleden, daarom was de angst die ze voelde nu verdwenen.

Het was een grote verrassing voor mij toen ik haar op het podium zag. Met haar linkerhand deed ze Move 1 tijdens haar hele presentatie. Met haar vingers wijd uit elkaar expandeerde haar energie en bleef expanderen tijdens haar presentatie. Ze was ontspannen en spontaan. Ze krijgt on- gelooflijke feedback over hoe dynamisch ze is en hoe aanstekelijk haar passie is. Mensen houden van haar helderheid, spontaniteit en humor.

Ze geniet ervan om contact te maken met mensen op een zeer authentieke en vervullende manier – terwijl haar linkerhand Move 1 doet.

Toegepast uit The Alignment Technique – Move 1