T.A.T.: Live your day!

Inleiding:

Het is mogelijk de dag in een gewenst bewustzijn te starten. Je kunt daar zelf invloed op uitoefenen en op elk gewenst moment? Met The Alignment Technique heb je zelf invloed op hoe je dag ervaart? Wanneer je in de juiste energie zit heeft dat ook direct effect op jouw omgeving.

Programma:

Wij organiseren de training “T.A.T.: Live your day!” bij jou op school of bij jou in de buurt of binnen jouw organisatie. Indien gewenst is het een dagelijkse bijeenkomst in groepsverband onder leiding van een gecertificeerde TAT expert. De ervaring van de groep is bepalend voor het aantal “Moves” die gezamenlijk geoefend worden. De tijdsduur per sessie kan variëren van 30 tot 60 minuten.

Kosten:

Prijs: EUR 15,- per persoon excl. btw

Tijd: ½ uur tot een uur. Minimaal 9 personen.

Er zijn ook verschillende abonnementsvormen mogelijk.

Locatie:

Door geheel Nederland, binnen jouw organisatie of bij jou thuis. Alles is mogelijk. Binnenkort bouwen we ons eigen trainingscentrum: Mind Emptiness Center. Omgeving Amsterdam.

Uiteraard kan ook een keer per week “T.A.T.: Live your day!” georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er ook andere momenten op de dag mogelijk. Wij zijn flexibel geef je voorkeur aan voor andere toepassingsvormen, neem dan contact met ons op. Wij bespreken het graag met u. 

Logo TAT roze

Make Your Move