THOMAS

Het creëren van innerlijk succes

Thomas, 46 jaar, had uiterlijk succes als ondernemer, maar had geen gevoel van ‘innerlijk succes’ en was erg ongelukkig. Hij heeft mijn Een-op-Een Mentoring programma gevolgd. Hij zei dat hij, hoewel hij heel succesvol was in de zakenwereld, en alles had waarvan hij dacht dat het hem gelukkig zou maken, zich realiseerde dat hij niet gelukkig was omdat hij zich niet vervuld voelde.

Hij werkte heel hard, en hij besefte dat hij in zijn hoofd leefde, en had heel weinig contact met zijn lichaam. Ik maakte een speciaal programma voor Thomas met vijf Moves uit The Alignment Technique die hij elke dag ’s ochtends deed in ongeveer 10-15 minuten. Door de vijf Moves elke ochtend toe te passen ervaarde hij een hernieuwde verbinding met zijn hart en zijn lichaam.

Na een paar dagen herinnerde hij zich dat hij als kind heel intuïtief was. Een van zijn favoriete spelletjes, dat hij nu herkent als een intuïtief spel, stimuleerde en ontwikkelde zijn intuïtie. Toen hij bijvoorbeeld in zijn gezins- auto zat, voordat de auto stopte bij het stoplicht, zei hij: ‘De kleur van de auto die naast ons komt, bij het volgende stoplicht, is…’ Hij hield van dit intuïtieve spelletje. Toen hij ongeveer 16 jaar oud was, stopte hij met het spelen van deze spelletjes, omdat hij had besloten ‘dat het tijd was om een man te worden’.

Dertig jaar later voelt Thomas zich weer verbonden met zijn intuïtie, door in zijn hartcentrum te zijn. Hij heeft deze vijf Moves van The Alignment Technique onderdeel gemaakt van zijn dagelijks leven, in zijn ochtendritueel. Hij vertelt me dat hij steeds vaker vanuit zijn hart leeft, eerst geleid door zijn intuïtie, en later door zijn hoofd en hart.

Hij verbaast zich nu over de beschikbare stroom van levensenergie, de verbindingen die hij voelt en de synchroniciteit in zijn leven wanneer hij in alignment is.
Thomas vertelt me dat hij zich nu heel gelukkig en vervuld voelt, met vreug- de in zijn hart en een zeer warm gevoel van ‘innerlijk succes’.

Zijn bedrijf bloeit, hij is succesvoller dan ooit tevoren. Sinds hij met The Alignment Technique werkt, lijkt het alsof de tijd langzamer beweegt.

Thomas vertelt me dat hij elke ochtend de vijf Moves doet, ‘plus toetje’. Natuurlijk was ik nieuwsgierig naar zijn toetje. Hij legt uit: ‘Na de Moves doe ik een deel van Move 20; Ik plaats mijn handen op mijn hartcentrum en zeg hardop: “Ik ben afgestemd op alles wat ik ben, ik ben afgestemd op alles wat bestaat, ik ben afgestemd op alles wat ik ga worden!”’

Toegepast uit The Alignment Technique – Move 1, Move 16, Move 2, Move 12 and Move 9.
Toegevoegd toetje – Onderdeel van Move 20: Ik ben afgestemd…