Back button

T.A.T. Nature

Voel jij je ook uitgeput en overweldigd door de moderne wereld? Worstel je met burn-out en overspannenheid? Dan hebben wij de oplossing voor jou. T.A.T. Nature biedt een unieke kans om tot jezelf te komen, in een authentieke tipi omringd door de rustgevende schoonheid van ons landgoed in de buurt van Amsterdam. Schrijf je nu in en begin jouw reis naar een nieuw, krachtig leven.

T.A.T. Nature T.A.T. Nature T.A.T. Nature

Maak kennis met T.A.T. Nature, een unieke en beproefde manier om je bewustzijn te verhogen en je terug te brengen naar je natuurlijke staat. Door middel van Moves (oefeningen) brengt The Alignment Technique (T.A.T.) je weer in contact met jouw innerlijke kracht en mogelijkheden.

Deze training vindt plaats op een prachtig landgoed in de omgeving van Amsterdam, waarbij je in een authentieke Tipi kennis maakt met T.A.T. De aanwezige natuur geeft daar een extra dimensie aan. Samen met een kleine groep bouw je aan jezelf en beleef je een unieke ervaring.

T.A.T.-Nature

  • 10:15 Ontvangst
  • 10:30 Start
  • 10:45 Uitleg Moves
  • 11.00 Ervaren van de Moves
  • 13:30 Biologische lunch
  • 14:00 Afsluiting

Tijdens deze dag word je meegenomen in de wereld van The Alignment Technique (T.A.T.) Nature. Je ontvangt uitleg over de Moves en start met de Moves, die je bewustzijn verhogen en je terugbrengen in je natuurlijke staat. Je ervaart de natuur om je heen en ontdekt hoe je in contact kunt komen met jouw inspiratie en mogelijkheden, in plaats van je beperkingen.

Wil jij ook ontdekken hoe je terugkomt bij jezelf en in contact komt met je natuurlijk potentieel? Schrijf je dan nu in voor T.A.T. Nature en maak kennis met The Alignment Technique (T.A.T) De kosten bedragen slechts 93 euro incl. BTW en zijn inclusief biologische lunch, koffie en thee. Kom naar onze locatie in Ouderkerk aan de Amstel. Wacht niet langer en geef jezelf de kans om je bewustzijn te verhogen en weer in contact te komen met jezelf en de natuur om je heen.

Inschrijven