Back button

Retraite (FR) Leef Vanuit Je Hart

In deze zevendaagse retraite 'Leef vanuit je hart' in de Ardèche (FR) ga je met The Alignment Technique (T.A.T.) en met nog veel meer bijzondere technieken, op een berg in een oude nonnenklooster met uitzicht over de Alpen, samen met gelijkgestemden ervaren hoe te bewegen, te ademenen, te spreken en te weten vanuit je Hart! Kom dit ervaren op deze eeuwenoude Krachtplek. 11-17 augustus en/of 18-24 augustus 2024.

Retraite (FR) Leef Vanuit Je Hart Retraite (FR) Leef Vanuit Je Hart Retraite (FR) Leef Vanuit Je Hart

PROGRAMMA ZEVENDAAGSE RETRAITE

We hebben een programma samengesteld waarbij ruimte is voor bezieling, bezinning, leren, delen, reflectie, ondersteuning, beweging en rust (zie het gehele programma in de brochure, hiernaast wordt een dinsdag uitgelicht).

DOEL: Je leven eenvoudiger en liefdevoller maken en je steviger laten zijn op jouw unieke wijze. En vooral: ervaren om helemaal vanuit je hart te leven.


WAT GAAN WE DOEN?
Op verschillende manieren ga je in aanraking komen met je hart. Je leert hoe jouw hart voor jou kan gaan werken. Door T.A.T. Moves, muziek, dans, meditaties, deep diving, gesprekken, delen, presentaties en samenzijn op deze krachtplek, ontstaat er een nieuwe opening naar je hart.

VOORBEELD DAG, ‘Spreken en ademen vanuit je hart’

  • Opening van de dag in de kapel
  • Spreken vanuit je hart & Ademen uit je hart
  • T.A.T. Moves
  • Lunch
  • Ervaren wat een goede ademhaling doet en hoe een gesprek vanuit je hart werkt
  • Kennismaking met deep diving
  • Diner
  • Avondprogramma: Eriks inspirerende verhaal omkleedt met muziek en zang
Retraite (FR) Leef Met Je Hart

Download de brochure voor meer info!

OMGEVING:

HET DORP
Lalouvesc is een charmant pelgrimsdorpje in de Ardèche, gelegen op 1080 meter hoogte. In de omgeving is meer dan 200 kilometer aan wandelroutes aangelegd met, afhankelijk van het seizoen, een overvloed aan bosbessen en paddenstoelen en met inspirerende vergezichten. De ideale plek voor ontspanning en rust in de natuur. Lalouvesc heeft het predicaat Centre Climatique. Dit betekent dat de lucht hier door de hoogte uitermate zuiver is en dat het niet zo warm wordt in de zomer.


HET KLOOSTER
Het oude nonnenklooster ligt boven op de berg en kijkt uit op Alpen en op het dorpje Lalouvesc, dat ook weleens het kleine Lourdes wordt genoemd. La Vie Tara beschikt over een inpandige kapel die op een leylijn ligt, net als de grote, bijzondere basiliek in het dorp. Enkel door aanwezig te zijn, doet de krachtplek haar werk, iets wat wij al meerdere keren hebben mogen ervaren.

Naast de kapel beschikt onze locatie ook over een eigen waterbron, moestuin en een voedselbos. De sfeervolle kamers zijn geschikt voor 1 tot 4 personen en het landgoed heeft een prachtige tuin met diverse zitjes. Deze adembenemende plek gaat je verrassen en zeker ook ondersteunen in je hartkwaliteiten.


La Vie Tara: HET LEVEN MET TARA
Tara is in het boeddhisme de vrouwelijke godheid van verlichtende wijsheid. Zij heeft 21 verschillende gedaantes in alle kleuren van de regenboog, die alle Tara heten. Zoals bijvoorbeeld de Groene Tara (de godheid van het moederschap) en de Witte Tara (de godheid van het handelen).


KEUKEN:

De keuken van La Vie Tara kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en een liefde voor de natuur. Dagelijks bereiden we maaltijden van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. Daarbij gebruiken we zoveel mogelijk groenten en kruiden uit onze eigen moestuin. Het eten is vegetarisch, waar mogelijk biologisch en superlekker. Bewust, eerlijk en passend bij onze retraites en met liefde verzorgd door één van onze top-chefs. We houden rekening met dieetwensen. Diverse smaken thee en water (uit eigen bron) zijn 24/7 (gratis) beschikbaar en er is filterkoffie bij het ontbijt.


BEREIKBAARHEID

De accommodatie is bereikbaar met de auto, de trein of het vliegtuig.

AUTO: Lalouvesc ligt op 980 kilometer van Utrecht. De route loopt via Luxemburg, de route du soleil (grotendeels tolweg) of de route nationale (gratis) tot voorbij Lyon. Vervolgens is het nog een uurtje rijden over de provinciale weg.

TREIN: In de maanden juli en augustus rijdt de Eurostar direct vanuit Amsterdam naar Valence. Vanuit hier kun je met een taxi naar La Vie Tara.

VLIEGTUIG:Vliegen kun je op Lyon. Vervolgens kun je met een huurauto naar de accommodatie rijden. Of je gaat met de trein naar het TGV-station in Valence en dan met de taxi of eigen vervoer naar La Vie Tara.


KOSTEN:

Retraite ‘Leef vanuit je hart’
De gehele cursus inclusief eten, drinken en overnachtingen
990 euro (incl. btw)


Download de brochure voor meer info!

Inschrijven