Wil je The Alignment Technique optimaal tot je nemen, begeleid worden door experts en andere Movers ontmoeten? Neem dan deel aan een van onze trainingen. We bieden een groot assortiment aan. Kies een training die bij jou past!

home course 1
home course 2
home course 3
home course 4
Starter

Ben je nieuwsgierig, maar totaal nieuw bij The Alignment Technique? Volg dan een groene training en ervaar The Alignment Technique samen!

Mover

Al eens eerder geweest? Welkom terug Mover! Zet de volgende stap met een van de oranje trainingen.

Starter

T.A.T. Go – Start

29 nov. 2022

29 nov. 2022, 13 dec. 2022, 20 dec. 2022, 17 jan. 2023, 24 jan. 2023

Wordt bewust van de ruimte om je heen, laat deze je helpen en voor je werken. Beweeg met de energie mee. Gratis kennismakingsavond op 22 november 2022.

Starter

T.A.T. Meet yourself

18 dec. 2022

18 dec. 2022

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met The Alignment Technque. Eens per maand geven we een training om kennis te maken met The Alignment Technique. Ben jij er de volgende keer bij?

Mover

T.A.T. Next Level

Next Level is stap verder in de kennismaking met The Alignment Technique. We gaan de intenties van Moves verder doorleven en verdiepen.

Mover

T.A.T. Go – Next Level

18 jan. 2023

18 jan. 2023

Beweeg met de energie mee. We gaan een stap verder in T.A.T. Go Next Level. Deze 12 avonden gaan we uiteraard de set doen, maar gaan ook de Moves verder verdiepen met elkaar.

Starter

T.A.T. Nature

T.A.T Nature is een unieke beproefde manier om je bewustzijn de verhogen. We gaan op een prachtig landgoed in de omgeving van Amsterdam in een authentieke Tipi kennis maken met The Alignment Technique.

Meer trainingen aanbod

The Alignment Technique bied nog meer aanbod op het gebied van trainingen. Kijk bijvoorbeeld naar deze onderstaande trainingen die speciaal op jouw worden afgestemd.

Docenten en leerlingen Bedrijfstraining Ondernemers- en Leidersprogramma