Wil je The Alignment Technique optimaal tot je nemen, begeleid worden door experts en andere Movers ontmoeten? Neem dan deel aan een van onze trainingen. We bieden een groot assortiment aan. Kies een training die bij jou past!

home course 1
home course 2
home course 3
home course 4
Starter

Ben je nieuwsgierig, maar totaal nieuw bij The Alignment Technique? Volg dan een groene training en ervaar The Alignment Technique samen!

Mover

Al eens eerder geweest? Welkom terug Mover! Zet de volgende stap met een van de oranje trainingen.

Mover

T.A.T. Next Level

23 sep. 2023

23 sep. 2023, 18 okt. 2023, 18 nov. 2023, 9 dec. 2023

Next Level is een stap verder in de kennismaking met The Alignment Technique. We gaan de intenties van Moves verder doorleven en verdiepen.

Starter

T.A.T. Nature

24 sep. 2023

24 sep. 2023, 14 okt. 2023

Voel jij je ook uitgeput en overweldigd door de moderne wereld? Worstel je met burn-out en overspannenheid? Dan hebben wij de oplossing voor jou. T.A.T. Nature biedt een unieke kans om tot jezelf te komen, in een authentieke tipi omringd door de rustgevende schoonheid van ons landgoed in de buurt van Amsterdam. Schrijf je nu in en begin jouw reis naar een nieuw, krachtig leven.

Starter

T.A.T. Go Start gratis kennismakingsavond

3 okt. 2023

3 okt. 2023

Word je bewust van de ruimte om je heen, laat deze je helpen en voor je werken. Beweeg met de energie mee. Schrijf je in voor een gratis kennismaking. Kies daarna of je door wilt (6 lessen in totaal).

Starter

T.A.T. Meet yourself

29 okt. 2023

29 okt. 2023, 10 dec. 2023

Je bent van harte welkom om kennis te komen maken met The Alignment Technique. Eens per maand geven we een training om kennis te maken met The Alignment Technique. Ben jij er de volgende keer bij?

Starter

T.A.T. gratis KENNISMAKINGS Avond in Ouderkerk a/d Amstel

Ontdekken wat The Alignment Technique (T.A.T.) is ? En waar het jou mee kan helpen en wat het voor jou kan betekenen? Wees welkom op de Gratis KENNISMAKINGS Avond !

Mover

T.A.T. Go – Next Level

We gaan een stap verder in T.A.T. Go Next Level. Deze 12 avonden gaan we uiteraard de set doen, maar gaan ook de Moves verder verdiepen met elkaar. Wees welkom en beweeg met de energie mee van T.A.T. Go Next Level.

Starter

Business retreat

Verlies mijn verbinding met mij zelf met mijn organisatie en zie de struggle waar in mijn werknemers /collega’s zich bevinden. Hoe turn ik deze situatie om naar harmonie en resultaat? Inspiratie boost voor de tweede helft van het jaar 2023.

Meer trainingen aanbod

The Alignment Technique biedt nog veer meer mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld naar deze onderstaande trainingen die speciaal op jou worden afgestemd.

Docenten en leerlingen Bedrijfstraining Ondernemers- en Leidersprogramma